10.Juni kl. 19 -  Kammerkonsert i Sandar kirke/Sandefjord.
Beethoven Trio, Vigulf "Sunnmørsaften", "Elegie", "Fulens klare Røst"(urfr.), D`Indy Trio, Mangani "Pagina D`album". Bill. kr.200 v/inng. Støttet av Sandefjord Kommune og Norsk Komponistforening. Roger Arve Vigulf-klarinett, Dag Øystein Berger-cello, Vivian Louise Tsui-klaver.
rogerarvevigulf.instantencore.com - Velkommen!

I mai/Juni 2018 er NY MUSIKK avd.Vestfold under etablering. Et utrolig spennende  prosjekt hvor vi har satt av 21.nov. 2018 som vår "Debutkonsert" i Tønsberg Bibliotek.   En avdeling som skal ta vare på norske komponister(primært bosatt/har sitt virke i Vestfold, men også komponister ellers i landet/utlandet) og et fast ensemble på 7 musikere(fl,cl,vln,vla,vcl,perc,pn.)+dirigent. Ensemblet er nesten  påplass.   Vår dirigent blir Thomas Rimul. Og da skulle ensemblet være i de beste hender. Idéen til dette  fikk Roger Arve Vigulf og Bjørn Norvall Hoemsnes våren 2018.Det er Ny Musikk avdelinger i mange av landets kommuner, men ennå ikke i Vestfold. Derfor ønske vi å bidra med å få opprettet dettet.


News 8.2.2018:
Nytt verk "YazziR II" for Blåsekvintett(fl,ob,cl,bsn,hn) tilgjengelig nå. 10 minutters verk i A tonal stil med jazz elementer.Stemmer og partitur kan sendes til interesserte kvintetter.Vanskelighets grad: 7/10.

News 28.7.2015: 
Flott kritikk fra Åse Hedstrøm i Norsk Komponistforening om verket og videoinnspillingen av mitt verk "Mefisto&Buzzo". 
“Clarinet Ultimatum formelig gløder av magisk poesi. Verket er mesterlig komponert og stråler av lys og virtuos formidlingskunst.  En perle av en CD!” 
Åse Hedstrøm-Komponist/Formann Norsk Komponistforening - 
www.komponist.no

Clarinet Ultimatum” inneholder 18 miniatyrer (Cadenzas) for klarinett komponert og fremført av Roger Vigulf. Miniatyrene er mellom 1’10” og 2’57”, og er komponert for Bb Klarinett, Eb Klarinett og Bass Clarinet, solo eller med Digital Delay. Innspillingen viser en utøver med ekstrem kontroll over sitt instrument både dynamisk, teknisk og uttrykksmessig, og Vigulf demonstrerer en virtuositet og lekenhet som er ganske sjelden. Miniatyrene er ganske fragmentariske i sitt uttrykk, og veksler konstant mellom ulike teksturer, klanger og hastigheter. I sum en meget underholdende innspilling, og den bør lyttes til i sin helhet: i sammenstillingen av de ulike uttrykkene vil det vokse frem et interessant og sammensatt bilde av komponisten, ikke ulikt en mangefasettert mosaikk”.
Bjørn Bolstad Skjelbred
Komponist / Musiker
Nestleder Norsk Komponistforening


Les mere om Roger Vigulf her:
http://rogerarvevigulf.instantencore.com 


Download Code

Redeem your download code here. You will need to sign in or create an InstantEncore.com account to receive your files. Thanks & enjoy!

Become a Fan

Become a fan of Roger Vigulf to hear about new music, videos, event info & special offers.

Radio

Vigulf: Mythologie
Vigulf: Savourez le Jour!
Vigulf: A tear is falling from my face
Vigulf: 7 Disobedient Birds
Kruse: Ornament
Hagerup Bull: Sonate Op. 11
Eerola: Hevonhierakka
MacMillan: Tuireadh


Websites and Mobile Apps Powered by InstantEncore